MN04 – Muška narukvica – KRILO POBEDE

1,990.00 дин.

Vrhunska muška narukvica sa motivom krila pobede u kombinaciji prirodne kože i čelika.

Opis

DonaDoni Fashion ponudu aksesoara širi unikatnim i ručno rađenim muškim narukvicama. Krilo Pobede – kao jedan od najnovijih motiva u svetu muških narukvica, postao je izrazito tražen i voljen.

Kako su muške narukvice od medicinskog čelika naišle na fenomenalan prijem, tako smo odlučili da u asortiman ubacimo i kožnu narukvicu za muškarce. Kombinacija kvalitetne kože i profesionalne izrade u spoju sa elemntima od hirurškog čelika izgleda sjajno na svakoj ruci. Vrhunska ručna izrada u kombinaciji sa izuzetnim dizajnom je ono čime se DonaDoni Fashion ponosi i proširuje svoj asortiman na unikatan dodatak stilu kao što je – muška narukvica.

Krilo pobede predstavlja odličan poklon u svakom trenutku. Bio to rođendan, godišnjica ili neki specijalan datum, sa ovom muškom narukvicom nema greške. Idealan poklon za muškarca – muža, dečka, verenika, druga ili člana porodice sa ovom muškom narukvicom ne možete pogrešiti. Krilo pobede predstavlja simbol avanturizma, strasti, neodustajanja i borbe. A vaš dragi muškarac zaslužuje samo najbolje. Upravo to i nudimo u DonaDoni Fashion-u.

Neka Vas stil ne napušta ni u jednom trenutku! Pored muških narukvica pogledajte i naš ostali asortiman među kojima su kravate i leptir mašne.

Dodatne informacije

Materijal

Hirurški (nerđajući) čelik / prirodna koža

Težina

18 gr.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “MN04 – Muška narukvica – KRILO POBEDE”
UA-107325888-1