MN09 – Muška narukvica – KLASA

1,990.00 дин.

Vrhunska muška narukvica sa jednostavnim motivom, uklopiva u svakoj situaciji. Klasa.

Opis

DonaDoni Fashion ponudu aksesoara širi unikatnim i ručno rađenim muškim narukvicama. Ukoliko tražite jednostavan koncept, tu je jedna od najlepših, a ujedno i najsofisticiranijih muških narukvica. Jednostavno – klasa.

Kako su muške narukvice od medicinskog čelika naišle na fenomenalan prijem, tako smo odlučili da u asortiman ubacimo i kožnu narukvicu za muškarce. Izrada i kvalitet su fantastični. Kombinacija kvalitetne kože i profesionalne izrade u spoju sa elemntima od hirurškog čelika izgleda sjajno na svakoj ruci. Dugo su muškarci tražili idealan oblik i dodatak svom stilu. Sada je traženju i čekanju došao kraj. Ono što je fantastično kod ove narukvice jeste njena uklopljivost. Uklapa se u mnoge stilove. Osim samih ležernih varijanti, spada u odličan izbor i kod poslovnih ili elegantnih načina oblačenja. Ova narukvica se može uklopiti odlično iz dobru kravatu ili leptir mašnu, odajući veličanstve utisak. Motiv kože dodatno ulepšava sam izgled i funkcionalnost narukvice. Klasa predstavlja čistu kožu uz blagi dodir nerđajućeg čelika.

Vrhunska ručna izrada u kombinaciji sa izuzetnim dizajnom je ono čime se DonaDoni Fashion ponosi i proširuje svoj asortiman na unikatan dodatak stilu kao što je – muška narukvica. Klasa je tako jedinstvena u svom izgledu.

Odličan poklon za muškarca sa stilom. Ukoliko tražite poklon ili iznenađenje za muža, dečka, verenika, druga ili člana porodice sa ovom muškom narukvicom ne možete pogrešiti. Klasa predstavlja istinsku klasu i stil. Odlična za poklon sebi. Odlična za poklon drugima. Klasa je upravo to – jedinstveno i klasika stila. Upravo to i nudimo u DonaDoni Fashion-u.

Neka Vas stil ne napušta ni u jednom trenutku!

Dodatne informacije

Materijal

Hirurški (nerđajući) čelik / prirodna koža

Težina

18 gr.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “MN09 – Muška narukvica – KLASA”
UA-107325888-1