MN08 – Muška narukvica – IKS

1,990.00 дин.

Vrhunska muška narukvica sa motivom – iks u kombinaciji prirodne kože i čelika.

Opis

DonaDoni Fashion ponudu aksesoara širi unikatnim i ručno rađenim muškim narukvicama, među kojima postoje i one sa neobičnim, ali veoma primamljivim motivima. Takva narukvica je – iks.

Kako su muške narukvice od medicinskog čelika naišle na fenomenalan prijem, tako smo odlučili da u asortiman ubacimo i kožnu narukvicu za muškarce. Izrada i kvalitet su fantastični. Kombinacija kvalitetne kože i profesionalne izrade u spoju sa elementima od hirurškog čelika izgleda sjajno na svakoj ruci. Dugo su muškarci tražili idealan oblik i dodatak svom stilu. Sada je traženju i čekanju došao kraj. Ono što je fantastično kod ove narukvice jeste njena uklopljivost. Uklapa se u mnoge stilove. Osim samih ležernih varijanti, spada u odličan izbor i kod poslovnih ili elegantnih načina oblačenja. Ova narukvica se može uklopiti odlično iz dobru kravatu ili leptir mašnu, odajući veličanstve utisak. Motiv sidra od nerđajućeg čelika dodatno ulepšava sam izgled i funkcionalnost narukvice.

Vrhunska ručna izrada u kombinaciji sa izuzetnim dizajnom je ono čime se DonaDoni Fashion ponosi i proširuje svoj asortiman na unikatan dodatak stilu kao što je – muška narukvica.

Odličan poklon za muškarca sa stilom. Ukoliko tražite poklon ili iznenađenje za muža, dečka, verenika, druga ili člana porodice sa ovom muškom narukvicom ne možete pogrešiti. U bilo kakvoj situaciji, ova narukvica iks će biti dobitna kombinacija, da li je to u pitanju rođendan, svadba, ili neko drugo veselje. Iks predstavlja simbol avanturističkog duha, putovanja i stila. A vaš dragi muškarac zaslužuje samo najbolje. Upravo to i nudimo u DonaDoni Fashion-u.

Neka Vas stil ne napušta ni u jednom trenutku!

Dodatne informacije

Materijal

Hirurški (nerđajući) čelik / prirodna koža

Težina

22 gr.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “MN08 – Muška narukvica – IKS”
UA-107325888-1