LEPTIR MAŠNE

Nakon stilizovanja leptir mašni u funkciji muških odela, do danas su promenile mnoge forme, ali funkcija je ostala ista ...

Kraj XIX veka, predstavljao je u stvari početak leptir mašni. Dugim nošenjem kravata, i razvijanjem mode nešto novo bilo je potrebno društvu koje je bilo željno originalnosti. Leptir mašne su se počele nositi u sve većem obimu i predstavljale su alternativu za svog prethodnika – kravate.

Nakon stilizovanja leptir mašni u funkciji muških odela, do danas su promenile mnoge forme, ali funkcija je ostala ista – stilsko savršenstvo. Za njih nije potrebno da događaji budu isključivo formalni, svaka prilika je odlična ako imate spremnu savršenu leptir mašnu kojom biste plenili pažnju.

Za koga su leptir mašne? Leptir mašne se danas nose u raznim prilikama, i više ne poznaju granicu između muških i ženskih varijanti. Nekada su leptir mašne bile pravljenje isključivo za muškarce, ali više nije tako. Svako danas može nositi leptir mašnu, a široka lepeza ponude pruža mogućnosti da se izabere idealno rešenje za svaku priliku. Ono što Vam mi možemo sa zadovoljstvom ponuditi jesu ekskluzivni kompleti koji sadrže leptir mašnu, maramicu za sako i manžetne, a koje možete videti na sledećem linku.

UA-107325888-1