Kako vezati kravatu - jednostavno i lako

Pokazaćemo najednostavnije načine vezivanja kravate koje sami možete učiniti u svakoj prilici.

Vezati kravatu… Jasno je da i dalje statistički mali broj muškaraca nosi kravatu. Po poslednjim istraživanjima, kravata se vraća na velika vrata, i sve veći broj muškaraca svih starosnih dobi je koristi kao modni aksesoar. Pošto se sve više ljudi vraća pravim modnim vrednostima, kako ne bi nastajali problemi oko vezivanja kravate, pokazaćemo najednostavnije načine vezivanja kravate koje sami možete učiniti u svakoj prilici. Kako vezati kravatu? 

Možda je najjednostavniji način za vezivanje kravate – jednostavni čvor za kravatu. Ovaj način vezivanja kravate najčešće se koristi u svetu i veoma je popularan čak i kod nas. Prateći instrukcije, ne možete pogrešiti ukoliko izaberete baš ovaj način vezivanja kravate, jer se sjajno kombinuje sa košuljama svih vrsta kragni. Ovaj način vezivanja je odličan i sa klasičnim kravatama u našoj ponudi, kao i setovima Glamur i DeLuxe.

Za one koji su spremni za malo komplikovaniji stil vezivanja kravate, ali samim tim i mnogo lepši čvor, i pojavu koju biste stvorili pojavljivanjem u odelu sa sjajno vezanom kravatom – preporučujemo Vam čvor – Windsor. Ovaj čvor izgleda veće od mnogih i simetričnog je oblika. Idealan je za korišćenje u specijalnim prilikama. Kako bi se maksimalno iskoristio efekat ovog čvora, neophodno je imati neznatno dužu kravatu, i za tu priliku Vam predlažemo da vežete ovaj čvor sa nekom od kravata iz DeLuxe kolekcije, zajedno sa maramicom za sako i manžetnamau istim nijansama.

Vama ostaje sada samo da plenite u svakoj prilici sa DonaDoni artiklima.

UA-107325888-1